Beste sextoys voor mannen

Vroeger werd gedacht dat seksspeeltjes voornamelijk voor vrouwen waren, maar dat is een mythe die al lang is ontkracht. Tegenwoordig is er een enorm scala aan sextoys voor mannen beschikbaar op de markt, en deze speeltjes kunnen zowel plezier als welzijn versterken. In deze gids duiken we diep in de wereld van mannelijke sextoys, met inzichten over de verschillende soorten, de beste merken en hoe je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Soorten sextoys voor mannen

 1. Masturbators en Sleeves
  Dit zijn vaak buisvormige apparaten die zijn ontworpen om het mannelijke lid te omsluiten en simuleren sensaties vergelijkbaar met geslachtsgemeenschap. De binnenkant is vaak bekleed met verschillende texturen om stimulatie te maximaliseren.
 2. Cockringen
  Deze zijn ontworpen om rond de basis van de penis te worden gedragen en helpen bij het behouden van een langdurigere erectie door de bloedstroom te beperken.
 3. Prostaat Massagers
  Specifiek ontworpen voor p-spot stimulatie, deze apparaten zijn vaak gebogen en gericht op het stimuleren van de prostaat, wat voor veel mannen een centrum van plezier is.
 4. Realistische sekspoppen en anus masturbators
  Deze komen vaak in een variƫteit aan maten en vormen en kunnen zeer gedetailleerd en levensecht zijn.
 5. Penispompen
  Niet alleen voor erectiestoornissen, veel mannen gebruiken penispompen voor zowel plezier als het vergroten van hun lid.
 6. Vibrators voor mannen
  Ja, vibrators zijn niet alleen voor vrouwen! Er zijn vibrators specifiek ontworpen voor mannelijk plezier.
sextoys voor mannen

De beste sextoys voor mannen

 1. Fleshlight: Een van de bekendste merken, ze bieden een reeks van verschillende sleeves en texturen, waarbij elke ervaring uniek is.
 2. LELO Loki: Een luxueuze prostaat massager die zowel krachtige als subtiele vibraties biedt.
 3. Bathmate: Een van de toonaangevende merken in penispompen, bekend om zowel kwaliteit als resultaat.
 4. Tenga Egg: Een compacte, discrete masturbator met een scala aan verschillende interne texturen.
 5. We-Vibe Verge: Een vibrerende cockring die zowel de man als zijn partner plezier kan geven.

Hoe kies je het beste seksspeeltje voor jou?

 1. Doe je onderzoek: Er zijn talloze reviews online beschikbaar. Lees ze grondig door om te zien welke producten worden aanbevolen en waarom.
 2. Ken je lichaam: Niet elk speeltje is voor iedereen geschikt. Als je bijvoorbeeld gevoelig bent, wil je misschien iets subtielers.
 3. Bepaal je budget: Er zijn seksspeeltjes in verschillende prijsklassen. Bepaal van tevoren hoeveel je bereid bent te spenderen.
 4. Veiligheid eerst: Zorg ervoor dat je speeltjes koopt die zijn gemaakt van lichaamsveilige materialen.
 5. Reiniging en onderhoud: De beste speeltjes zijn vaak degenen die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn.

Conclusie

Seksspeeltjes voor mannen hebben de laatste jaren een lange weg afgelegd en zijn nog steeds een taboe. Van eenvoudige handmatige masturbators tot geavanceerde apparaten met meerdere functies – er is iets voor elke man, ongeacht zijn voorkeuren of budget. Ze kunnen een geweldige manier zijn om jezelf te verkennen, je plezier te vergroten of zelfs te gebruiken met een partner voor gedeelde ervaringen. Dus waar wacht je op? Duik in de wereld van mannelijke seksspeeltjes en ontdek wat er voor jou in zit.